Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvinge

 

Solvinge,

lyft mig

vaken

över sårat hav

 

led mig fri

genom dunkla moln

 

strö vilja

över min kropp

där inget ljus

finner styrka

 

bär mig

naken

över mörkrets krafter

och

befria min ängslan

med vindens ord

 

Solvinge,

andas mig ren

i dimman.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-01 20:39



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Bara ordet Solvinge i sig så vackert!

Texten igenkännande ;)
2013-01-23

    ej medlem längre
Den förmedlar många känslor.

Bra kritat.
2013-01-01

    ej medlem längre
Det finns en vacker styrka i din Solvinge.
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP