Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No onkos tullut kesä.....


Auringon säteet tulvahtivat

keittiön ikkunasta

yllättäen sisään


Tonttupari verhossa

alkoi elää

tanssivat kilpaa

auringon säteiden kanssa


Hyppäsivät alas

punaposkiset omenat heidän koreistaan

vierivät lattialle


Kesä tuli hetkeksi keittiöön

keskellä talvea

ja myös sydämeen




































Fri vers av maija tuori
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-02 15:04



Bookmark and Share


  walborg
Eloisaa lukea
2013-01-02

  Heikki Hellman
Näyttää kaamos kestäneen kohdallasi jo riittävästi. Pienet kesää enteilevät asiat herättävät malttamattoman kesänkaipuusi eloon. Näemmä!
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori