Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflinga

Snöflinga
Frusen skatt
För ett ögonblick
Tindrande vacker
En skönhet
I all sin enkelhet
Blott ett lån i mina varma händer




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-02 16:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skaldat!
2013-01-02

  Maiah VIP
Fin att läsa, du beskriver lika enkelt som naturen är...så fantastisk och det är bara ett lån..precis som du säger
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish