Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
viimenen pari uunista ulos...nyt se on löytänyt rinsessansa....Ja sen kunniaksi!


vikaliitto

 

Jos menet ja syöt toisen laittamaa soppaa

niin en sulle enää koskaan kokkaa.

 

Jassooo  - vai että oli hyvää lihasoppaa siellä.

Olisit jääny sinne sitten vaan ja pitänyt pierut mahassas.

 

jassoo,,,vai että oli jääny pojalle tissiliivit taskuun...kenenkähän nekin lienee..

siinä se ny verta piäree..ja vieras huulipunapuikko auton hansikaslokerossa...

 

No paljonpa on taas kertyny kilometrejä matkamittariin...yön aikana...

puhelinlangat maksaa...ja taivaalla ilkkuu kuu..

 

-Enkä perkele tule takasi,  sittenhän ne sanoo etten saanu parempaa kuiteskaan ku sinä olet-      "niinpå niin...mene menojas" 

 

Ja paljon Onnea uuteen kotiin!




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-02 22:56



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vikavika eller viimonenvika? näyttäisi siinä liitossa vikatikistä olevan kyse...
2013-01-03

  Pirjo VIP
oiskohan niin että kun on körttiläiseks kasvatettu niin körttiläisenä kualee...ja nauran kyllä itsekin...elämä on oppia kaikki
2013-01-02

  Maiah VIP
får rysliga Finlands flashback...när jag läser denna... samma som jag fick då jag besökte Tallin... Jag älskar mitt hemland men det är något som vibrerar illa i min själ när jag läser de här raderna. De är inte alls dåliga men jag tänker på körttiläiset som min mamma var uppväxt med under hennes uppväxt....
som sagt en del skrattar nog och tycker det är kul. Roligt att läsa lite finska iallafall
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP