Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusen stjärnor

 

Det finns kärlek

två unga människor

hittar till varandra

 

 

mammor grinar

 

 Kärlekslycka

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-02 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP