Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
facebook.com/valnotspoesi


Uv och ros

Om vi dansar över knoppande rosensnår,
bugar törnen inför vår gestalt,
när vi smyckar vårt näste.

Om uven lurar högt över oss,
när vi njuter av varandra,
slår taket i blom,
tar vi doften i vår famn.

Om röda blad fyller skyn,
är det regn eller drömmar som faller.




Fri vers av Linus Forss
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-03 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Forss
Linus Forss