Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela nuet

Varje steg blir djupa sår i öken av sten.
Grunden till liv är skam nog tung att bära.
Blickar går isär och vi fyller varandra.
Vill du dela nuet så gör det med mig.
För himmelns kroppar flyttar vi inatt.




Fri vers av Linus Forss
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-05 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Forss
Linus Forss