Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urhavet

Sötmans dofter stiger från hans hud
likt dimman från rika skogar bär frukt.
När jag smakar av dem känner jag
havet vi rest oss ur en gång.

Vi svävar bort från sansens kust,
längs kärleks strömmars eviga sång.




Fri vers (Fri form) av Linus Forss
Läst 178 gånger
Publicerad 2013-02-18 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Forss
Linus Forss