Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vivel

Bakom barken jag ruvar, omges tryggt av kåda strilar.
Rider stormen ur, likt vivelns vingar spänner ut.




Fri vers av Linus Forss
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-15 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Forss
Linus Forss