Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu vid liv

Låt oss göra änglar i daggen när morgon ännu gryr.
Låt oss fira dagen när ännu köttet omger våra ben.
Låt oss skörda himlens ljus som ännu leder oss i natten.
Ty morgondagen ligger ännu bortom horisonten.




Fri vers av Linus Forss
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-18 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus Forss
Linus Forss