Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återuppstånden från tidigare....., precis lika obetvingligt , orealistiskt och obegripligt som de föregående...


Sammelsurium (part999X)

Det alternativa fraterniserandet upphörde tämligen obehindrat och den relativt goda tillgången på koffeinfritt gjorde inte någon som helst skillnad . Detta upphörde aldrig att fascinera den tunge Malkolm ! På vägen in i kvinnans blodomlopp hade han spräckt en och annan ådra och tömt några vener . Weza, som kvinnan hette , antog en blekbrunlila färg och andades inte alls särskilt tungt . Hon tog ett fast tag om hans stubbe och skalade snabbt bort barken ! Med ett hyperfysiologiskt ursinne lysande i sina svartvit gula öron lyssnade han inte alls, han var ju död ! Wezas triumf visste många gränser och hon kissade med sina ögon på det grönblå svarta liket ! De stinkande urin vånarna tittade fram bakom lejongula venusberg vars vulvavulkaniska toppar stank av förgätna samlagsmodeller ! En vilsen Penis slokade i bakgrunden, förmodligen beroende på att hans innehavare aldrig hade fått någon som helst information om vad den skulle användas till ... !
Wezas hårt ansträngda blodomlopp hade nu återanvänt sig och antagit vartenda budgetförslag som skrivits öster Om Eden ! Med grillad acklamation , som vidarebefordrade en ljuvlig doft över till de närmaste grannarnas vårtsvin , som , i sin tur, skickade ett sms till en tibetansk lokalvårdare på utflykt i en läckande FBI-agents whiskydoftande andedräkt !

För att kunna bortse från all denna gräddfil , som jag konserverat i femtio minuter ,så beslöt jag mig för att, som kompensation , steka upp en gammal , japansk skonare och äta de brända resterna som supé ! Min gäst skulle vara den gudomliga apan Babiana , hennes banandoftande andedräkt var nästan för mycket bara..........

-----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 390 gånger
Publicerad 2013-01-03 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska