Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath repris tidigare publicerad 2010


Issol

 

is - solen vilar mot bergskammen
strålar utan värme

vågrät köldrök
lämnar husen

fotstegen knarrar

isande vind  
tar tag och rufsar om

en grind öppnas
i ett snöspritsat staket

genom fönstret med stjärnan
ser hon hans rygg 

hon stannar
en stilla sekund

stiger sen in

© Eva Langrath 2010




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-04 17:58



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Väl valda vinterdetaljer.
2013-01-05

  Ljusletaren
Vår vackra vinter är skildrad fint av dig och tack för det/kram
2013-01-05

    ej medlem längre
fin dikt med känsla som väcker tankar och undran
2013-01-05

  Tino
Väldans fin, bilden ger texten en fin grund.
2013-01-05

  ULJO
Helt underbart och berörande
2013-01-04

  Bibbi VIP
Fint
2013-01-04

  Heikki Hellman
En härlig beskrivning av vinterdags detaljer, jag kände att jag vandrade med i din dikts omgivning
2013-01-04

  catharina.jerbo VIP
issol är så skönt! och dina ord likaså. tack!
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP