Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Misshandel

Rotar blicken i ditt svarta jag..

Du ser inte..

Du letar mörka skuggor

i intet

Sanningen darrar i nuet

Rädslan klättrar upp för benen

och förlamar

Skräcken kan inte tala..

Jag satsar och springer

Bort..

Nervositeten kastas upp

Tryggheten rasar

Gråter

Dödsångest

Vill inte gå hem




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-05 11:03



Bookmark and Share


  miramin
Wow så stark. Jag älskar den verkligen
2013-01-05

  Maiah VIP
Det är så sorgligt
2013-01-05

  Lars Hedlin
Ont att läsa denna..bra starkt...Applåd!
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish