Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften

Ett tomt löfte kan eka för evigt i en förväntansfull själ
Men ett infriat löfte klingar vackert
Och bygger broar till ett gott förtroende...





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-05 12:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande rätt
2013-01-08

  Tino
Verkligen bra, älskar din sista mening!!

2013-01-05

    Max Poisé
Bravo!

Precis så!
2013-01-05

  Lars Hedlin
JA sannt..bra
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish