Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min annelie - en liten syster av destruktiviteten - men levnadsglad...


såld till djävulinnan

 

 

det är hon som smiter

under din hud

obemärkt genom själen

kryper hon långsamt

och snärjer dej bakvägen

- hårt

 

med omild behandling

respektlöshet

avsaknad av förståelse

och bekräftelsebrist

 - faller hon

 

 

men du faller djupare

häxgrytan kokar snärjande

ner i avgrunden

faller du

i evighetshålets

- dokumentförintare

 

 

 

 

 

 




Fri vers av sol
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-02-18 21:14



Bookmark and Share


  Dan Linder
en levande klassiker - wow!
2006-02-20

  Last Word Spoken
Stackars karl som faller i denna musfällan!!!

hahahahaha bra skrivet o stackars Annelie,

ringer henne nu o skvallrar , du där!!!

Låt henne leka, vad ska hon göra annars?
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol