Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärmarna slutna

 

 

 

 

Böckerna döljer
världen; pärmarna slutna 
om sin hemlighet.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Catharina Edin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-05 14:28



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bra ordat/kram
2013-01-09

    ej medlem längre
Det är skönt att fastna i en bra bok........
2013-01-06

  Ingela Svenson VIP
Ja men precis, därinne ett äventyr eller en främmande värld!
2013-01-05

  ULJO
Så sant
2013-01-05

  Anya VIP
Gillar mycket! Du kan du C!
2013-01-05

  Jan Widströmer VIP
Slutenhetens mysterium och lockelse.
2013-01-05

  catharina.jerbo VIP
en sluten dikt om sn egen värld. mycket fint författat!
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP