Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att njuta av livet kan kännas lite syndligt ibland...


En dålig människa...

 

En dålig människa...

Är jag en dålig människa...
överskrider moralens gränser... en vilsen liten själ?
Vill ha kärlek som vänder magen upp o ner...
Spännig som bara det förbjudna kan ge - när ingen vet vad som händer...
när bara mina fantasier begränsar vad jag kan hitta på...
att vara vild - totalt hämningslös och riktigt syndlig...

 

Så, jag är en dålig människa...
Med en själ som älskar att älska
Vandrar bland alla dårar och vargar...
Väntar på ett nytt byte...
nästa offer... för mitt kärlekskrank!

 

För ramar o gränser, det är inget för mig...
En kyss i mörkret och en kram på natten...
Jag jagar vidare... livet
Fångar ögonblicken... i nuet
Och är - och förblir en dålig människa...

Men det njuter jag bara om...
Eftersom jag berusar mig med liv och kärlek...
Syndig liten själ...

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av BlåhäXa
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-02-18 21:43



Bookmark and Share


  mb74
det är väl inget fel att vara lite syndig ibland:)
du skriver bra saker:)
forsätt så .
2006-02-19

    pidde
Du är bra på att vara "Syndig liten själ"
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa