Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviker varje regel och lag


frustrationen sänker skeppet
trycks ner under ytan
drunknar
förlorar begreppet

tid och rum
var finns det nu
du har stannat alla klockor
vänt förstånd till obotligt dum

kämpar lamslagen
sviker varje regel och lag
står utanför kontrollens gränser
allt fler tankar fylls av dig
i tortyr men främst behag

en törst i öknen
att inte få kyssa dina läppar
en mäktigt ägande längtan
omöjlig för logik att greppa

















Fri vers (Fri form) av My secret garden
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-05 23:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du kommer in med två starka texter, välkommen i skaran
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

My secret garden
My secret garden