Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver säga om din skönhet


Här utan dig

tomslaget vidbränd

avstängd och vilse
uppskuren varje kroppsdel

Bedövad att känna
allt utom dig

Du tränger igenom.

Här utan dig
smutsiga vägar står emellan oss
murarnas iskalla förstörelse

Men känner din tanke
smeka min tårfångade kind

Darrande rädd är din tvekan

Behöver säga om din skönhet
att den trots förbjuden
min blick, min smak
ändå äter mig sömnlös

Behöver säga att du
är det vackraste
mina ögon sett

innan jag somnar in
av distansens brutala dödskast







Fri vers (Fri form) av My secret garden
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-07 22:18



Bookmark and Share


  agneta pichler

inga ord..

bara känslor..
2013-01-10

    ej medlem längre
känns väldigt mycket....
2013-01-09

  mysing
känns.....
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

My secret garden
My secret garden