Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat släpper ut dig


Jag släppte in dig
till min vackraste plats
Jag öppnade upp varenda del av mig
jag gav dig mitt liv
mina andetag
min historia

Jag tog in dig till trasigt
lät dig kyssa mig hel
Jag öppnade all tillit
och hängav mitt allt

Vi har delat många vackra dagar
vi har skrattat, gråtit
ja delat liv

Förlåt mig kära
för att mitt hjärta släpper ut dig
Förlåt mig att jag sviker dig

Jag älskar dig inte längre
eller har hjärtat bara tagit en vila
Jag vet att du finns där
väntande och hoppfull
Jag vet att jag stänger ut dig
mer för varje dag

Men tvivla aldrig på att
det som fanns
var äkta levande och sant

Förlåt mig att mitt hjärta
inte orkar älska dig
att det stängt sin dörr
och släppt ut dig till vilsenhet




Fri vers (Fri form) av My secret garden
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-13 21:41



Bookmark and Share


  mysing
otroligt vacker, innerlig och smärtsamt frigörande.
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

My secret garden
My secret garden