Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoskav




På branten till hushållets budgetstup
Dansas det en liten jig
Finns det bara ludd i fickhålets djup
Kan man väl rea ut ett ligg



Vem är ett luder och vem är ett fnask
Vem idag är inte en hora
Vem vill släpa sig fram i tö och slask
I kängor alldeles för stora



Vem klassas oskälig som marknadskött
Bokstavsstämplad defekt
Jag traskar mig till skoskav sned och trött
Med var pubishår rakat väck




Bunden vers av Sundin
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-06 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin