Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långdistans




Vi hade köpt några kassar
För att fira av dig med min vän
En ursäkt för att supa
Fast vi ju snart skulle ses igen


Vi drack så jävla mycket
Att jag fortfarande var full nästa dag
Vi skiljdes på perrongen
Där jag stinkande stod svajande kvar


Jag greppade 2 6pack
Kånkade dem hela vägen hem
För att hålla allt flytande
Fram tills pubarna öppnade igen


Jag berättade för alla
Att min bästa vän hade åkt
Men hur högt man än pratar
Sent en lördag är det alltid för lågt


Jag anade nog
Att du sjappat för gott
Saknaden skrämde
På den tiden sånt betydde nåt


Jag klev ut 5 i 2
För att slippa se lamporna tändas
Men hängde säkert kvar
Runt torgen ifall nåt skulle hända


Nu är det så konstlat
När vi ibland talas vid i telefon
Jag känner igen rösten
Men vet inte längre vem den kommer ifrån














Bunden vers av Sundin
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-09 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin