Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns massor kvar att säga.

Du är inte jag, jag är inte du, vi är inte varandra.
Kommer du ihåg den gången vi sa att vi är lite samma.
Men det är en lögn för ingen är den andre lik och du kanske tror att jag är dum i huvudet men sanningen är att jag förlorade mig själv i dig och nu när du är borta vet jag inte vem jag är.

Jag kan stå och skrika hur mycket och högt jag vill om allt som du lärt mig om feminism och idiotism men sanningen är att jag kommer aldrig riktigt veta vad som är skillnaden om inte du står bredvid och skriker högre.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-07 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa