Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista handen

 

 

 

 

det här är första gången jag ser mig själv
det här är första gången jag ser min själ

det här är sista gången jag lägger
sista handen vid detta konstverk

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-07 11:39



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Som om vore den en klump modell-lera, vilken spännande metafor!
2013-01-08

  catharina.jerbo VIP
sista handen är det första steget på ett nytt konstverk...
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP