Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väggarna höll andan


När den fjärils lätta beröringen nuddade den
kantstötta huden tog den sats för att
beröra och
väggarna höll andan
medan den luften som funnits där
sen länge hjälpte till
att väcka liv i det som länge bara varit




Fri vers av Yarissa
Läst 590 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2013-01-07 20:47



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Första tanken: Men så vackert ! Andra tanken stannar kvar i texten.
2013-01-11

    Birgersdotter VIP
Härligt...Mjukt och vackert.
2013-01-11

  Amanda Lantz
Du får det att låta som en underbar dröm. Vackert skrivet!
2013-01-11

  backwardness
mkt härlig
låter som ett uppvaknande av kärleken !
gillar starkt rubriken, hur den kommer mitt i dikten !!!
2013-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuka, fina och känsliga ord...vackert...
2013-01-07

    ej medlem längre
fint skrivet! *
2013-01-07

    ej medlem längre
Fantastiskt bra
tycker mycket om


2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa