Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som godis


Daneli

 

Vissa dagar

är

du

särskilt

söt

 

 

 

jag har diabetes....




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2013-01-07 21:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så mysigt...men måste du titta på avstånd?
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP