Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teaterscen

hela livet från barnsben till dagen

vi gamla och grå är där vistas vi mitt i

mitt bland alla andra åskådare

i rampljus vi står mitt på en scen

inte vilken som helst

den viktigaste av dem alla

livets stora teaterscen

allt du må göra påverkar

vad som komma skall i nästa scen

påverka du kan hur scen efter scen

fortskrida skall

inte alltid lätt göra rätt

säga rätt repliker

komma ihåg vad vi bör göra och inte

till skillnad mot teaterscener inom

teaterns värld där

någon påminna dig kan

om vad du säga skall då du glömt bort

får du här

mitt i livets teater

stå på egna ben




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-07 22:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En känsla som berör med denna
2013-01-09

  anits VIP
Mycket tänkvärt och berörande skaldat
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77