Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under isen

 

det var en tändsticksask

som tändes i min hand

jag kastade den

den brann upp i silverlågor

 

silverlågor...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-07 22:23



Bookmark and Share


    maija tuori

Arvoituksellinen runo...voi tulkita monella tavalla ...
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP