Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som om första gången inte var nog. happythankyoumoreplease


vill ha, igen


jag orkar inte ens tänka på allt jag en gång ville




Fri vers av mögel
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel