Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom parken

 

 

 

 

senast jag gick genom parken
hittade jag tre kapsyler och en bortsprungen unge

på en gräsplätt satt en schäfer
och drack vatten ur en skål

vem kan se vad jag tänker på -
vem kan se vad schäfern och ungen tänker på -

tänker de på hur de blev bortryckta
och försvunna i en park full av mysterier -

eller ser de himmelen för första gången
och hur den speglas i sjön?

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-08 09:43



Bookmark and Share


  Göran Strömqvist
En fin liten impression
2013-01-11

  Ingela Svenson VIP
alldeles underbar, läsaren blir förhäxad av tankarna texten framkallar!
2013-01-08

    ej medlem längre
bra! * tycker om texten..
2013-01-08

    ej medlem längre
Gillar denna .
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP