Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som svarta fåglar

en två tre

skugga över ansiktets vänstra del.
det skär

ett par stycken ord kanske xx stycken

hennes händer spricker och svider på
vårarna så då får hon hitta andra sätt


det där är vi tänker jag
det där är vi säger jag och tittar på oss
utifrån






fyra fem sex

ibland är det dags att se tillbaka

dina händer är isande blå, tunna och svala

ett par tusen ord skuggat revben
minns du ens det här

läser du det här

öppna då öppna upp öppna






sju åtta nio


saknad är eld
det visste vi redan

saknad är elden i mig






tio elva tolv

är du hemma nu, hos dig
har du hittat hem nu efter så länge ifrån mig

jag har brunnit efter dig jag brinner för dig

ni är inte slut än, bara iväg för en tid sa någon
ja eller nej tänkte jag

förstår faktiskt inte vart jag tar vägen nu

vart är här nu









tretton fjorton femton


en särskild stad ett särskilt vi

hon förväxlade kapsyl med tomhylsa
en smula naivt tänkte jag
du är söt sa jag

jag bränner dig menar jag nog





sexton sjutton

vi har nåt 10 000-sträcket och då
blir det segt
hon raderar

tvivlar när hon glömmer
det skär
en skugga från en fågel mot henne




arton nitton tjugo


kyrkoljus ett stengolv ett ras

saknad är eld, är du borta lär flammorna bränna sönder mig för resten av all vaken tid

är du där är du det, nu

fan du jag är på många sätt din jag vill bara inte mer



tjugo1 tjugo2 tjugotre 24

jag orkar inte mer viskar hon
jag orkar inte heller svarar jag

vi kommer orka tänker jag

men det får jag inte fram






25 26 tjugosju

du skär inuti, det skär

öppna upp det skuggar mig jag trär in allt i oskärpa

saknad är eld





Fri vers av papperstrana
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-08 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana