Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur darrande bröst

 

Lägg ditt tålamod

över min rynkade panna

smek mig lugn i smultrondoft,

bjud mig en svalka

ur immig kanna

sprid mig din kärlek av silverstoft

 

Frige min oro

ur darrande bröst

tänd åtråns ljus i längtanshet akt,

viska mig hel

med ljuvhetens röst

kom mig till mötes i kärleksfull natt.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP