Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget underlag

Känner så mycket hat ilskan växer i mitt bröst
varje dag den samma i hopp om att finna lite tröst
försöker nå ut men ingen verkar höra
orden som kommer från min röst

Marken den känns ostabil jag känner inget underlag
inte uträttat något som lyckats
så livet känns som ett ständigt nederlag
vill färdas tillbaka i tiden oh ändra saker till något bra

Mörka kvällar fylld med tankar som får hjärnan att bli infekterad
som en kärnvapenbomb redo att explodera
Tittar ut från mitt fönster känner klumpen i halsen
känslor som flödar blir till tårar som faller

Oförstådd skör och salig
vilsen i världen totalt tom och trasig
Vandrar längs vägen med krossade drömmar
ofullbordade planer vill bara blunda och glömma
trycka på knappen och lämna in kappan
fortarte än någon nånsin kommer att fatta
lämna min kropp flyga upp i det blå
tankarna förgör mig inombords när ska någon förstå


Reff
Själen vill flyga men den tillåts inte ,
en röst i mitt öra viskar ännu är inte tiden inne
jag frågar tillbaka vad kan jag erbjuda
när mitt liv är en lögn när ska mörkret sluta
försöker och försöker att göra saker till det bättre
men hela tiden slås jag tillbaka till sömnlösa nätter
livet är inte lätt men så trött på att alltid
igen hamna tillbaka på ruta nummer ett



Jag begär inte mycket vill bara få sinnesro
inga tabletter eller psykologer
dom kan inte läka sprickan i mitt hjärtas grop

mitt liv är utan mening ledsen men jag känner så ,
om du levde i mig skulle du kanske förstå
så många saker som skett dom har satt sina spår
vill dra upp min luva lämna allting sen bara gå

Inre demoner spelar mig ett spratt
dom håller mig i en gråzon ger mig insomnia varje natt
Spelar glad ja jag spelar framåt
vill inte belasta andra håller masken trots en inre röst viskar till mig ,
säg nåt
drar en suck för att kunna andas
ångest över bröstet smyger sig sakta framåt

den trycker sig ut jag klarar inte hålla saker inne
men visar en sida som i en fasad som håller mig kall i sinnet
känner yrsel känner saker svartna
trots jag står med mina ögon som är aldeles öppna
Hur länge klarar jag hålla den masken
när jag bryts ner och sakta faller till marken





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Chonne
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chonne
Chonne