Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad av sitt barn


Min älskade son

Oktober 2012 då föddes ett mirakel min son jag tänker på dig varje minut som passerar fram genom dagen lurad av hela systemet förnedrad av socialen, att inte få ha dig i min famn ger mig klump av tomhet och en djup sorg i magen.
Över ett år har nu passerat din pappa kämpar för dig och jag kommer inte att besegras ,av alla lögner som sagts och saker som har spridits , du är det enda i mitt liv min stolthet du är det enda som är viktigt . Berövats din rätt till din pappa min älskade son en vacker dag kanske vi får gå tillsammans inga bekymmer inga rättsliga hinder inte flera tårar som faller ner längs mina kinder .

Missat dina första steg missat ditt första skratt missat att få stoppa om dig och att få pussa dig godnatt , kevin min son min älskade skatt. Kan inte förstå varför det ska vara så här , så svårt att få vara din pappa menar vill ju bara få ha dig nära i min atmosfär . Vet inte hur du mår vet inte var du finns allt pga jag inte får vara delaktig i någonting , kämpar så hårt jag bara kan för dig trots jag gör det i en evig motvind .

Du är den saknade pusselbiten i mitt hjärta dagen vi får vara tillsammans kommer många sår att läka . Tänker på dig när jag vaknar saknar dig dygnet runt i veckans 7 dagar . Många tårar faller ner från både mina och din farmors kinder smärta i hjärtat obeskrivlig att förklara inget gott slut på denna sagan .Dagar blir till månader och månader till år hoppas bara en dag att du kommer att förstå , att kampen jag bedriver den gör jag för oss kevin bara för oss två , älskade barn fy fan jag saknar dig så . Du är av mitt kött du är av mitt blod det du utsätts för gör mer ont i mig än vad någon tror , om någon betvivlar så fråga min mor .


Drömmer om dagen då jag tar din hand du frågar mig pappa varför fanns du inte där då jag grät och jag undrade var du är ?dagen då du säger jag älskar dig pappa för att du kämpade , för du vill finnas i min värld . Men vågar jag tro vågar jag att drömma på en förändring som får hela mardrömmen att glömmas? Du är det enda lyckade i mitt liv , hade hoppats på att allt var annorlunda nu efter denna eviga kamps långa tid .. Kevin vad som än händer kommer jag aldrig någonsin glömma dig ,aldrig sluta älska dig aldrig sluta sakna dig .. Oktober 2012 året du föddes året då jag valde att aldrig sluta kämpa för dig! DIN PAPPA ÄLSKAR DIG!
// Conny

Till alla fädrar där ute , vårda varje minut med era barn alla ät inte unnade den lyxen , att sakna sitt barn och att ej veta hur ens barn mår eller finns är en smärta ingen ska behöva uppleva...




Fri vers (Fri form) av Chonne
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-17 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chonne
Chonne