Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kladdade lite


Ruta nummer ett

Här står jag tillbaka igen på ruta nummer ett ,vägarna är fan för långa så vilsen hittar ej vägen hem . Vandrar på spruckna vägar krossade drömmar allting är slut resurserna är tömda , känner mig krossad och besviken men alla har ju sin lott i livet .Klyschor snackas att allting blir bättre med tiden ,men käften på er när ni inte kan lägga fram bevisen .

Allting fallerar det mesta går i kras, jag ser mig i speglens bitar men det är inte mitt rätta jag . Försöker tala ut försöker att berätta försökt så jävla hårt att dom flesta blivit mätta.. mätta på orden mätta på försöken mätta på att höra om denna killens jävla öden . Gjort mina misstag gjort mina fel försöker bara få ihop mig själv och läka mig hel.

Dagar blir till veckor , veckor blir till år minnen sitter kvar trots hur länge tiden den går, delar av mitt hjärta läker aldrig jag vet det är svårt att förstå . ofta kan jag blicka mot himlen och drömma mig bort , drömma mig till platser där det inte finns mitt livs alla gråa moln . Där mitt riktiga jag syns i en skinande spegel där självkänslan och glädjen är min främsta regel .




Fri vers av Chonne
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-27 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chonne
Chonne