Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam är inte alltid stark


Har sagt det förr har sagt det många gånger
så vilsen är besegrad har blivit min egen fånge//
Långa nätter famlar runt i tunga tankar
kan inte förstå att mitt hjärta orkar banka //
till vilken nytta till vilket jävla pris
är detta allt är detta meningen med mitt liv //
har frågat han där uppe vår allsmäktiga gud
men aldrig några svar nej inte ett enda jävla ljud
.kämpar mig fram men förlorar varje kamp
vem fan sa att ensam skulle vara stark?
pallar inte höra en jävla massa snack
av personer som aldrig bedrivit en sådan inre kamp
där du tappat självkänslan och saknar din balans
står på kanten och vill bara falla fram
Jag kan ses som svår och jävligt komplicerad
som en rubikskub fast utan några vridbara delar //
så mycket oflyt känns som jag trampar glas
över tusentals krossade speglar //




Fri vers av Chonne
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-03 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chonne
Chonne