Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk att..

tänk att få sluta ögonen och blunda , känna hur allt blir tyst känna hur lugnet smyger sig på ,sedan öppna ögonen och infinna sig på en annan plats innan du slöt dina ögon.

en plats där du kan blicka upp mot en blå himmel och känna dig levande där du känner dig glad och där du finner ro i själen och balans i kroppen , där du inte längre balanserar på kanten till avgrunden...

tänk att i ögonblicket du står där känna någon sakta smyga sig på bakom dig och omfamna dig och lägga sin hand i din ,hon som kryssar sina fingar ihop med dina.. Hon som viskar i ditt öra att du är hennes finaste skatt att du är hennes syre hon behöver för att andas...

tänk att få slippa tänka detta och istället få uppleva detta ögonblick om så bara för en minut... en minut av äkta lycka och en minut av äkta kärlek... är jag en drömmare?




Fri vers av Chonne
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-15 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chonne
Chonne