Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan rubrik

Tider har förlorats sakerna runnit ut
för minnen har stelnat som stearinet från ett ljus
Jag kan ses som svår och jävligt komplicerad
som en rubikskub men utan vridbara delar

Blev någon till någon jävel jag inte ville vara
en deprimerad jävel som jag faktiskt förstår dom börja hata
personligen ville jag bara få slå mig fri
från mitt naiva negativa idioti till liv

har börjat se saker en del annorlunda
tar vara på det lilla dags att sluta gå och blunda
Inte lägga vikt på allt det negativa
känns något fucked så bara sätta sig och skriva

Jag är ingen stjärna det har jag aldrig påstått
jag är en vanlig kille men avancerad som ett valvlås

inga nycklar har nånsin passat in dom har vridit och vänt
oh`många broar dom har bränts
finns många hatare dessa pratare
precis som sladderblaskor ja dom är ganska ut-tjatade
Livet går upp och ner med toppar och dalar
men hela tiden stått kvar med min styrka och försvarat




Fri vers (Fri form) av Chonne
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-22 21:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Underbar formulering:

"som en rubikskub men utan vridbara delar "
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Chonne
Chonne