Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens hommage

häggens doft mitt sinne smeker
när jag förbi växten på cykeln leker
och solens strålar mitt hår snart bleker
jag visslar på en visa
medan jag rullar ner från djurgårdens gröna höjder
med en flaska pressade druvor i korgen har
ska snart den fina dagen gå till underbar




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-09 13:43



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Livet leker ... underbart!
/kram
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling