Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den närvarande frånvaron




Det är så skönt att vi inte längre
behöver känna oss så ensamma
när vi nu har tekniken
och som det känns
så är det ju
känslor ljuger väl inte.

Den frånvarande närvaron.
Den närvarande frånvaron.
Vi är inte ensamma.
Vi är fria.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-09 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skarp blick!
... fria att välja mellan bland det som föreligger, inget annat.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP