Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TANKAR KÄNSLOR SOM JAG PROCESSAR JUST NU


MIN BOMULLSBÄDD





Om jag kunde skulle jag rulla mig i en stor
bomullsbädd som mjukar upp smärtan

där skulle jag ligga och få den kärleken
och omvårdnaden som jag så förtjänar

min kropp skriker jämna ut alla hårda kanter
tryck ut alla varbölder som samlats på min
ömma ryggs med tyngd

jag längtar efter sinnesro igen att få gråta när
jag så vill och skratta när dett bubblar i mig

ge mig genast mitt bomullstäcke svep mig varm
skydda mig från alla faror med din mjuka hand

jag hör där på molnet den vackra panflöjten spela
för just mig jag nynnar med och sjunger med

låt mig spränga alla gränser jag satt upp runt min själ
och värkande kropp med bomullens mjuka hand röja
försiktigt nej skriker jag högt för jag vill bara vråla högt
och gråta skrika vara arg på allt jag inte får men i mina
tankar jag endast kan nå




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-09 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen