Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt

vintertid
vi svävar långsamt
yr i luften också ler
sol
evighetens existens
bugar långsamt dig väl
dis
ditt skimrande öga ser tillbaka
strör tårar över besöket ni aldrig såg
liv
tacksamheten omfamnar din moderjord
syn
där det finns ljus finns det också skugga




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 507 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-10 12:28



Bookmark and Share


  Doptera
Jäkligt skickligt, Calle!
2013-01-12

  Lena Själsöga Keijser
glittrande
saltkorn
2013-01-10

  Stefan Albrektsson
Fint fångad känsla - gillar de "ensamma" enstaviga orden som sticker ut som utropstecken! Applåd!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling