Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resmål

vintertäcket får sig en påtår från ovan
tåget dundrar från dalarna mot huvudstaden
nacken orkar inte att ge rörelserna motstånd
då rälsen ligger ojämn i det kuperade landskapet
jag grimaserar
men är vacker ändå




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 298 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-10 13:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat, gillar mycket
2013-01-16

  Doptera
Yes, you are!
2013-01-12

  backwardness
har läst denna flera gånger nu, och den växer för varje gång
den är riktigt bra. gillar den skarpt, lätt att "se"
2013-01-11

  smultronbergen VIP
"
Vintertäcket får sig en påtår från
ovan" så piffigt beskrivet !
gillar lunken känslan att Diktjaget
är vacker ändå ! En resa med SJ
Dalarna- Sthlm, lite vardag, med
lunk i spår ...... /
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling