Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanonbergets flaggor

Nordliga snöbyvindar
får kanonbergets flaggor
att sträcka ut sig mot söder.




Fri vers av Roger L Svensson
Läst 188 gånger
Publicerad 2013-01-10 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson