Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att förstå det viktiga i livet.


Ny tid

Snart skall julen dansas ut och ytterligare ett år är till ända.

Ett annat har börjat att rulla,

Ingen tid att sörja.

Man får öppna sin dörr och andas in det nya och kasta ut det gamla.

Glida med och bara njuta så mycket man kan,

För det är din tid och det är min tid. Låt oss inte förspilla mer.

Njut och lev min vän

Njut och lev igen.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-10 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt bra! Stor applåd!
2013-01-11

    Anki.A
Livet är för dyrbart man måste njuta av livet här och nu
2013-01-11

  Lindha W Gustavsson
Så klokt tänkt, och så fint nedtecknad, gillar dessa rader mycket. Lyfter på hatten!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten