Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Den Ödesdigra Acceptansen och Toleransen !

..när människor accepterar och tolererar korruption och kameraderi från den styrande politiska elitens sida ! Detta visar sig sålunda att dessa vilseledda människor reagerar med politikerförakt och sneglar ÄNNU MER åt höger, de söker efter en stark och SJÄLVSTÄNDIG "Ledare" . Orostecknen finns där, tydligt, Jimmie Åkesson har blivit tvungen att ,PERSONLIGEN, medverka till att Kasta ut framstående SD-representanter pga deras rasistiskt anstrukna beteende ! Frågan är bara :KAN han klara av den rasistiska falangen i sitt parti när deras väljare ACCEPTERAR dem ? Det är DET jag avser med titeln på denna skrift ! Och kom ihåg en , liten svarthårig man med en liten löjlig mustasch, med hysteriskt skrikig röst och synnerligen grova anklagelser mot andra folkgrupper, kom till makten och sjösatte ett av HISTORIENS VÄRSTA FOLKMORD ! Just det, HITLER, och han kom till makten på demokratisk väg ! Vi får väl se vart Åkessons parti tar vägen ? Man vet aldrig...........
-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-10 23:44



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Precis så man använder sig av ord ”demokrati” när i själva verket många politiker och presidenter, kommersen tillämpar nazism runt omkring sig.
Ex: Så är hela Hungern dricks vatten förgiftades med Cyanid i december 2012 och fortfarande landet är under dricks vatten förbud, fast simpla rörelser underrättar inte sig till restriktion och dricker det utan problem. dvs inte tror på den som vill säja vara och menas väl…

2013-01-11

    ej medlem längre
Starka tankar!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska