Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att leva ut det man har inombords


Dina drömmar

Drömmar har alla, vissa går att nå

andra omöjliga att följa.

Tag den dröm du har närmast hjärtat

och lev ut.

Stå inte still, och säg det går aldrig.

För då får du aldrig veta om det gick eller ej.

Du skulle bara gå undrandes i decennier

för att sedan förtvinna




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-11 14:21



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Så rätt beskrivit. Man kan aldrig säga att det inte går förrän man provat!
2013-01-12

    Anki.A
Så sant sluta aldrig drömma har man viljan,hoppet och kärlek inom sig så kommer man att uppnå sina drömmar <3
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten