Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om min bok

Här är länken till min facebookksida för min bok " Spillror ur månen"

http://www.facebook.com/SpillrorUrManen?ref=hl

Gå gärna in och kika. Där uppdateras ofta vad som händer med mitt skrivande.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-11 14:27



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Har du skrivit en bok???!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten