Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som bara vi kan träda till

 

 

Jag lägger mig beredd,

redo att möta dig vill

 

änglarna spelar i rum

som bara vi

kan träda till.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-11 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text att tycka mycket om...och det gör jag!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP