Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagens knoppar

Tag vara på morgondagens knoppar,
så att tusen blommor,
en dag skall blomma.

För minns att motsatsen till mångfald
bara heter enfald.




Fri vers av Tobias Rautas
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-02-19 13:59



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Kort och gott!
2006-10-25

  Saramaria79
Så mkt sanning och kärlek ligger i dessa ord.. Mkt bra!!
2006-02-22

  Jessi
Du har SÅ RÄTT!
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Rautas